استاندار گلستان گفت: یکی از فلسفههای وجودی تشکلهای مردم نهاد پر کردن شکاف بین دولت و مردم است و توانمندسازی مردم و برگزاری کلاسهای آموزشی از ظرفیتهایی است که سمنها در اختیار دارند و میتوانند به بخش دولتی کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علیاصغر طهماسبی امروز در نشست با نمایندگان سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای اجتماعی استان اظهارکرد: با توجه به اینکه در شهرها و روستاهای مختلف استان امکان فعالیتهای اجتماعی وجود دارد انتظار داریم سازمانهای مردم نهاد در این روستاها و شهرها هم فعال شوند نه اینکه تنها در برخی از شهرها تجمیع شده و فعالیت داشته باشند.
استاندار گلستان سازمانهای مردم نهاد را بازوی دولتها در امور اجتماعی دانست و یادآور شد: هدف از ایجاد سمنها کوچکسازی دولت بوده است. بسیاری از تشکلها میتوانند در زمینههای مختلف با همکاری دفتر اجتماعی، استانداری و دیگر ادارات مشکلات را کاهش دهند.
وی افزود: یکی از فلسفههای وجودی تشکلهای مردم نهاد پر کردن شکاف بین دولت و مردم است و توانمندسازی مردم و برگزاری کلاسهای آموزشی از ظرفیتهایی است که سمنها در اختیار دارند و میتوانند به بخش دولتی کمک کنند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: گروههای مردم نهاد باید به لحاظ اقتصادی توانمند شوند تا بتوانند در جامعه طرحها و برنامههای موثری را اجرا کنند. همافزایی در سمنها موضوع دیگری است که باید به آن توجه شود ضمن اینکه این تشکلها ظرفیتی برای جذب نخبگان اجتماعی و دانشگاهیان نیز به شمار میروند.
وی از تشکلهای مردمی خواست تا عملکرد دستگاهها را نقد کنند تا بتوانند بر نهادهای دولتی تاثیرگذار باشند و گفت: مطالبهگری حق همه تشکلها و گروههای مردم نهاد است و ما تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات بهکار میگیریم.
در این نشست محمد حمیدی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان نیز با بیان اینکه در استان گلستان بیش از یکهزار و 400 تشکل و سازمان مردم نهاد فعالیت دارند، گفت: نشستهای مختلفی را با تکتک سمنهای تخصصی برگزار خواهیم کرد. بر این باوریم توانمند شدن تشکلهای مردمی به مجموعه حاکمیت کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/